4th Core Team Meeting – Cluj, Romania – August 23 – 27, 2017

by

International association “Interactive open schools” Tuzla is organizing 4th Core team meeting. Participants are from partners’ organizations from Europe and Asia. 4th Core team meeting will take place in Cluj, Romania from August 23 – 27, 2017.

Meeting facilitators:

  • Edina Malkić – in general;
  • coordinators of project activities,
  • Chris Jones – future development
  • Željka Marjanović – logistic questions

Participants:

  • Christine Evelyn Jones, International Centre of Excellence for Community Schools, director
  • Batjargal Batkhuyag, Mongolian Education Alliance
  • Cornelia Cincilei, Step by Step Program Moldova;  coordinator
  • Edina Malkić, International Association “Interactive open schools”, director
  • Željka Marjanović, International Association “Interactive open schools”, project assistant
  • Elżbieta Tołwińska-Królikowska, Foundation for Educational Innovations “Small School”
  • Marek Lauermann, The Association of Organization Development of Consultants, chairman
  • Gulbarshin Kassimanova, NGO “Life Long Learning Education”, director
  • Elena Fomina, Krasnoyarsk Centre for Community Partnerships
  • Maryna Voron, Ukrainian Step by Step Foundation, coordinator of educational programs
  • Tetyana Klekota, Interpreter
  • Stefan Lazarov, National network for children, project coordinator “Community Schools”
  • Zhanna Dokholyan, NGO Force, director
  • Marija Kovacs, New horizons Foundation

 

Agenda

Day 1 – August 24, 2017

Time Duration Activity Responsible
10:00 – 10:30 30 minutes ·         Greetings

·         Agenda

Edina
10:30 – 13:30 180 minutes Update and work on implementation –

Goal 1 (activity 1.2. – Development of Community School Concept

Elena
11:00 BREAK in between – working break
13:30 – 14:00 60 minutes Lunch
14:00 – 17:00 180 minutes Update and work on implementation –

Goal 1 (activity 1.2. – Development of training material for head teachers) + budget division

Marina
16:00 – 16:15 BREAK in between – working break

 

Day 2 – August 25, 2017

Time Duration Activity Responsible
09:00 – 10:00 60 minutes Update and work on implementation –

Goal 2 (activity 2.1. – Development of Case studies research)

Marek
10:00 – 11:00 60 minutes Update and on implementation –

Goal 3 – activity 3.1.: In country activities on expansion CS

Country representatives
11:00 – 11:20 Break
11:20 – 12:00 40 minutes Plan of implementation –

Goal 3 (activity 3.3. – on line training for head -teachers)

·         Moodle solution

Edina
12:00 – 13:00 60 minutes Lunch
13:00 – 16:00 Discussion about Questioner for new structure of work for international team

Break at 15:00

Chris
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *